2010-02-03
 17:29:12

Sorry!

Hejj Alihoppa , Emmi här , fast hos Ewii , sorry för vi inte uppdaterat på ettag nu , men vi ska försöka blir bättre på det. Idag är det bara tre dagar kvar tills vi åker till Linköping ..  det är lixom inte så länge kvar , men vi håller på med en ny header , eller en helt ny bloggdesign här .. så kommer nog blogga mycket mer sen när den är klar , medans hon håller på med den , så kommer det nog vara lite rörigt här på bloggen , men det ordnar sig tillslut , fast det lönar ju sej! Designen blir ju niciare! Ah , men jag bloggar så fort vi blir klara sen igen , vi bestömde oss att sjunga Monsoon på castingen till Talang tillslut , först skulle vi ha My Heart Will Go On med Celine Dion , sen skulle vi ha Higher med Erik Grönwall , men sen tillslut vart det Monsoon med Tokio Hotel.
Så vi har tränat som fan och nu sitter den , vi har fått hjälp av Ewiis syrra Minna som ska med oss till Linköping , hon har hjälpt oss med sången , det är bra att det gett resultat , annars hade vi aldrig pallat fortsätta!
Men ah , så vi har tränat , fixat scen kläder , skor , smink , börjar packa , och så ..
Vi kommer blogga mer eller iallefall Emmi , kommer blogga mer sen när vi vart i Linköping , så ska vi komma hem med positiva nyheter! Men tare chill , vi bloggar nsart igen , kanske innan Talang.. : P
Ah , men ses!
Ha det bra nu och önska oss lycka till!
Hah , här kommer en damp bild på oss! ;)



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: